Kausi paketissa ja Joroisten tunnelmat

Olen tässä fiilistellyt takana olevaa todella pitkää treenikautta ja keväästä asti kestävää kisakautta. Kaikki se on nyt takanapäin ja edessä uusi kausi ja uudet tavoitteet.

Olen vissiin aikaiseminkin puhunut tavoitteellisesta urheilusta ja siitä kuinka omalla tavalla vaikeaa siinä on mennä eteenpäin tai kuinka paljon se vaatii, myös kasvamista sen kaiken rinnalla. Omien ajatusten ja oman kehityksen ymmärtämistä ( näistä ajatuksista voisin joskus kirjoittaa syvemmin ).


Unknown-2.jpeg

Kaikki tähdet täytyy olla kohdallaan, tiimin ympärillä on oltava huippuansa ja kärsivällisyyttä ei voi tarpeeksi harjoittaa. Musta tuntuu et mulla on nyt kaikki nämä kohdallaan.

Kun mietin mun mennyttä kautta ja mitä siitä jäi käteen, niin ensimmäistä kertaa olen oikeasti tyytyväinen ja näen todella ison muutoksen ja näen tulevaisuuden erittäin hyvänä ja valoisana.

Olen kehittynyt ihan valtavasti urheilijana ja saanut varmuutta jokaiseen lajiin. Olen lähtenyt jokaiseen kisaan itsevarmana ja rauhallisena.

Koen että tää on erittäin tärkeä osa näinkin haastavaa ja vaativaa lajia, kun Triathlon.

Joroinen ja siellä tehty suoritus oli aika merkittävässä roolissa näiden fiiliksien kanssa. Joroisissa tein todella varman ja tasaisen suorituksen, josta jäi mielettömän hyvä fiilis.

Tulevalla kaudella haluan viedä mun fysiikkaa vieläkin pidemmälle ja lajeihin ruvetaan nyt oikeasti hakemaan vauhtia. Ens kaudella en kisaa niin paljoa enkä varsinkaan reissaa. Nyt focus muutamaan kovaan kisaan ja thats it!

Mulla on motivaatio huipussa ja todella odotan tulevaa harjoitus kautta.

Nyt mä nautin kesästä ja kerään vähän voimaa taas tähän kehoon :)

rakkautta ja hyvää oloa,

Martina

xxx